dinsdag 7 april 2015

Op reis naar Microsoft



Onze locatie Lyceum Oudehoven doet mee met het Surface PROject van APS IT-diensten en SLBdiensten. Onderdeel van dit project is deelname aan de Microsoft Studiereis naar het Executive Briefing Center (EBC) op het hoofdkantoor van Microsoft in Redmond. Maandag 13 april vertrek ik samen met de directeur van het Lyceum richting Seattle.

Dinsdag en woensdag zijn wij te gast op het EBC. Daar krijgen wij te horen hoe Microsoft aankijkt tegen ontwikkelingen in het onderwijs en welke rol zij voor hun producten hier in zien.

Donderdagmorgen bezoeken wij het Bellevue School District. Een bestuur met een reeks scholen van kindergarten tot highschool. Het is de bedoeling dat wij ook een of meerdere scholen bezoeken. 's Middags zijn wij vrij en vrijdagmorgen bezoeken wij een exclusieve school voor meiden: Forest Ridge. Vrijdagmiddag volgt nog een evaluatiebijeenkomst waarna de reis in ontspannen sfeer wordt afgesloten met een bezoek aan een baseball wedstrijd tussen de Seattle Mariners en Texas Rangers.

Zelf blijf ik nog een dag langer in Seattle om de stad te bekijken.

Seattle skyline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten